Monday, 11 April 2011

DAP KAKI PUTAR ALAM

Di Pulau Pinang DAP putar habis otak mami dan mamu  sampai semua ikut cakap depa.Semua DAP kata ok kita bantu orang Penang.Rakyat nombor satu . Kebajikan akan di jaga . Punya jaga sampai banyak kampung tergadai . Piiirahhhhh...!!!!!....habis satu penang depa dok juai sikit-sikit bagi perabih . Tapi orang Penang masih dok seronok . Dok sembang deraih sampai kena tinaih pun dok peluk tubuh saja . Apa punya tuurrr!!!!....Mampuih la lama-lama penang jadi Singapura . Kan itu yang Guan Eng dengan bapaknya mau. Kita akan tukaq ini Penang jadik Republik of Penang sama macam Singapura. Hahahaha!!!!...deraih sungguh depa dok gelak sakan . Orang Melaka tendang keluaq Penang pulak amik dia jadi Ketua Menteri . Tahniah pada PAS dan orang Melayu dalam PKR . Nah...!!!la ni semua cakap DAP hampa kena ikut . tak ikut kalu dengan kepala hampa depa putaq bagi biol . Takut semua orang PAS dan melayu PKR . Takut hilang jawatan dan kuasa maka bermaharajalela la Guan Eng dengan taktik kotoq dia nak halau semua Melayu keluaq dari belah pulau dalam Pulau Pinang .

Apa macam orang Penang . Macam mana nka buat la ni . Semua DAP buat elok belaka . Takan kita nak peluk tubuh . Habis semua orang Melayu dok kena tindas . Guang Eng pulak di puji sebagai pemimpin ala Kalifah Aziz . MasyAllah......Ada Timbalan Ketua Menteri Melayu pun macam boneka saja . Kita kena bangun menentang la ni . jangan dok peluk tubuh sja oiiii....Jom!...ikut Siti kita gempur Penang....Jom!!!!

takan nak biaq Guan Eng imamkan solat kot!!
mana ada saya tipu maa!!
saya tak pernah biadap!!..UMNO yg biadap

Wednesday, 6 April 2011

PANTUN UNTUK SEMUA...

Pat-pat siku lipat
Siapa cepat dia dapat
Korang lembab aku cepat
Amoi China aku sebat

Lakonan aku cukup hebat
Semua orang aku lipat
Dalam hotel aduiii la aku mantap
Di luar hotel akulah keparat

Seisi keluarga pun cepat-cepat
Buat press conference tak terkira hebat
Punya pertahankan aku ni bukannya musibat
Sebab alasan perut aku bukannya buncit

Bini aku cakap punya la cepat
Sampai nak tanya mana jam omega pun tak sempat
Peluh jantan semua dah terbit
Tak tau lagi kot mana nak sebat

Ada aku kesah apa korang nak buat
Sebab aku  tetaplah hebat
Makin pantas aku rembat
Aku seronok sampai tak hengat

Sunday, 3 April 2011

YANG DI KATAKAN KEBAJIKAN UNTUK RAKYAT OLEH DAP!!!

Siti sekadar nak imbas kembali kekejaman dan penindasan Kerajaan DAP di Pulau Pinang . di Taman Pelangi terhadap peniaga-peniaga Melayu . Inilah rupa sebenar DAP . jadi tunggu apa lagi....kita tukar pada PRU13 akan datang . Tukar kerajaan negeri ini .

"terima kasih untuk mediapermatangpauh.blogspot atas video ini"

Saturday, 2 April 2011

DAP SEMAKIN KURANG AJAR


Terima kasih kepada sahabat blogger Pilihan Anda  untuk gambar di atas . Tertawa Siti bila melihat gambar ini . "THE LIM BULLY" memang sesuai sungguh untuk Guan Eng dan ayahnya . Semakin hari semakin banyak pembulian di lakukan oleh DAP terhadap rakyat Pulau Pinang terutamanya Melayu . Dari isu Kampung Buah Pala ke isu kampung di Jelutong dan seterusnya penindasan terhadap peniaga-peniaga di KOMTAR yang mana semasa pemerintahan Kerajaan BN tidak pernah di halau dan tidak pernah di halang daripada menjalankan perniagaan tertutama ketika bulan Ranadhan . Tapi kini setelah 3 pemerintahan DAP semakin menjadi-jadi menunjukkan keangkuhan mereka . Dengan kuasa yang ada mereka melakukan sewenangnya tapa mengira keperitan rakyat Pulau Pinang .

Kini apabila rakyat mula bertindak dengan mengadakan bermacam-macam demonstrasi , DAP pula yang mengatakan bahawa orang yang melakukan demonstrasi ini bodoh , monyet dan macam-macam lagi . Lupakah mereka suatu ketika dulu merekalah yang paling lantang dan selalu mengadakan demonstrasi ini ? Rakyat di ajar oleh mereka untuk mengadakan demondtrasi untuk meluahkan rasa tidak puas hati terhadap kerajaan pimpinan BN ketika itu . "MENGATA ORANG PAKU SERPIH , MENGATA ORANG DIA YANG LEBIH" . Nah , sekarang terimalah aura-aura kemarahan rakyat Pulau Pinang yang tidak akan berhenti selagi kekejaman terus di lakukan oleh DAP . jangan melaung-laungkan 'AMAL MAHRUF NAHI MUNGKAR" kalau tidak faham ertinya . Jangan berlagak seperti Khalifah Umar Abd Aziz kalau perangai seperti setan . Rakyat Pulau Pinang sudah muak dan akan terus melaungkan kebesasan atas penindasan oleh DAP Komunis ini . .

Friday, 1 April 2011

POLITIK MELAYU PAS MAKIN JIJIK!!!Artikel muka depan HARAKAH terbaru menyatakan politik Melayu makin jijik yang mana merujuk kepada UMNO . Isu video seks terbaru AnuWar di katakan di buat oleh UMNO . Semua yang buruk PAS akan menuding jari kepada UMNO . Bagaimana pula dengan PAS ? Berapa banyak isu salah laku seks oleh pemimpin mereka tapi di diamkan ? Dan bila ada juga isu salah laku seks yang melibatkan pemimpin UMNO/BN tak ada pula jari di tudingkan kepada PAS atau PKR ? Itu parti yang di tunjangi oleh Melayu/Islam . Rakyat terus-terusan di bohongi dan di putar alam oleh PAS dan PKR .

Siti naik geram dan meluat bila pengikut-pengikut Pakatan Haram ini menyalahkan UMNO/BN dan memaki hamun . Dah tak ada perasaan langsung di hati mereka . Buta semuanya . Sampai bila nak macam ni ? Terima saja hakikat bahawa itu semua bukan mainan politik kotor UMNO/BN dan juga bukan konspirasi untuk menjatuhkan sesiapa . AnuWar sendiri yang menarik dirinya untuk jatuh ke bawah setelah berpeluang duduk di atas satu ketika dulu . Perpecahan terus berlaku hanya sebab AnuWar ni seorang sahaja . PENAT WEIIII!!!!